March 3, 2017

Particuliere Verhuizingen

Er komt veel op u af tijdens een verhuizing en dat kan behoorlijk stressvol zijn. Maakt u zich echter geen zorgen, verhuizen is ons dagelijks werk en samen met u maken we geheel vrijblijvend een verhuisplan op maat zodat uw verhuizing soepel verloopt.

Gaat u kleiner of groter wonen, met uw complete gezin naar de andere kant van het land verhuizen of genieten van uw pensioen in zonnig Spanje? Wij sturen graag een adviseur bij u langs voor vrijblijvend advies. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken.

Verstraeten Verhuizingen kan de gehele verhuizing voor u uit handen nemen, waarbij uw inboedel wordt opgehaald en geplaatst op de door u aangegeven plaats. Waar nodig pakken wij breekbare goederen en kleine zaken in speciale dozen in. De meubels die door ons gedemonteerd moeten worden, zullen op het nieuwe adres ook weer worden gemonteerd. Wij weten dat u al genoeg aan uw hoofd heeft en zullen er alles aan doen om uw verhuizing zorgeloos en schadevrij te laten verlopen.